La Comissió d’Espai Familiar presenta la feina feta fins ara.

ets a::/La Comissió d’Espai Familiar presenta la feina feta fins ara.

La Comissió d’Espai Familiar presenta la feina feta fins ara.

Des de la Comissió Espai Familiar intentem crear els espais adequats per formar-nos, reflexionar, debatre i xerrar sobre les inquietuds que ens pot despertar la maternitat i la paternitat. Salut, alimentació, relacions familiars, jocs, televisió, literatura infantil… Hi ha tants temes!

Per una banda, organitzem xerrades i tallers monogràfics. Aquest any, per exemple, hem fet un taller de tres dies per aprendre a combatre les malalties respiratòries i farem un taller per aprendre a fer joguines amb material reciclat. Algunes d’aquests sessions són obertes a persones que no estan vinculades amb el centre, mentre que d’altres són només per a mares i pares de l’escola.

Per una altra banda, el segon divendres de cada mes ens trobem per xerrar, amb l’acompanyament del Jordi Mateu, sobre l’aventura de la criança: límits, sexualitat, conflictes, agressivitat, relacions entre germans… En aquest cas no es tracta de sessions teòriques; la reflexió parteix de les inquietuds i dificultats que les famílies volem expressar i compartir. En un ambient de confiança, acceptació i no judici, guia la conversa perquè entre tots i totes puguem mirar amb més amplitud les situacions que ens preocupen.

Un altre punt de trobada important per a les famílies és l’espai familiar que tenim a la recepció del mòdul de serveis. És el lloc ideal per fer petar la xerrada mentre fem un cafè o una infusió i esperem que sigui l’hora de recollir les criatures. A part d’aquestes converses més informals i esporàdiques, us proposem quedar cada dimecres a les tres per compartir informació i vivències relacionades amb la criança. Ens organitzarem per decidir de què ens interessa parlar, posarem en comú els nostres coneixements i, si convé, buscarem la manera de formar-nos més!

En aquest mateix espai, tenim una petita biblioteca creada amb les aportacions de l’escola i de les famílies, així que també hi compartim lectures! També hi trobareu una bústia on podreu aportar els vostres comentaris o suggeriments.

By |2016-11-01T16:55:26+00:00Gener 8th, 2011|Comissió d'espai familiar, Comissions|0 Comentaris

Deixeu un comentari