Us volem presentar un dels reptes o desafiaments que, últimament, ens han impressionat més: fer el camí més llarg amb papers de diaris. L’altre dia un grup de nenes van tenir aquesta iniciativa i de forma molt sistematitzada anaven posant els papers. La qüestió consistia en recórrer tot el camí de papers de diaris fins arribar al final. Un cop arribaves al final, col·locaves un paper , el trepitjaves , sorties del camí i el recorries a l’inversa (però aquesta vegada fora del paper),tornaves a agafar un altre paper i tornaves a recórrer tot el camí novament, fins arribar al final i reproduir la seqüència que hem descrit.

Aquest joc, a part de tenir una estructura molt tancada, tenia un norma que calia respectar de forma absoluta: els papers no es podien trepitjar amb sabates. De fet, algun atrevit ho va intentar i el grup de nenes es va posar molt seriós.

Aquí teniu la mostra fotogràfica: