Fa un parell de dies que ens ha arribat a l’escola un material molt especial “La caseta de l’arbre” una de les joguines de fusta més valorada per acompanyar el joc simbòlic. Es tracta d’una estructura de fusta amb forma de caseta amb el mobiliari específic fet artesanalment amb fusta polida i escorça.

El material viu i natural del disseny ens convida a tenir cura de l’ús que fem. És per això que vam convidar a un grupet d’infants a compartir tots plegats el muntatge de la caseta i la seva decoració exterior.

A poc a poc, vam anar combinant i transformant la Taula d’estació de l’ambient de Joc Simbòlic per preparar l’espai per a la Caseta.

D’aquesta manera, vam poder acompanyar de ben a prop tots els petits detalls per tal de poder sorprendre a la resta d’infants de l’escola,  creant un espai harmònic amb delicadesa i estima.

Amb el pas dels dies la resta de nens i nenes de l’escola han anant descobrint aquest petit espai i gaudint de les diferents possibilitats de joc i creació que ens ofereix el material.

Viure i compartir les  converses i el joc que es generen en aquests espais ens obre les portes a la capacitat simbòlica i imaginativa dels nostres infants, apropant-nos sigil·losament  al seu món interior ple d’emocions i sentiments, donant així un valor incalculable a aquest tipus de material.