Cada matí el jardinet acull infants de tota l’escola. En aquest ambient les possibilitats són infinites. El contacte directe amb la natura fa que molts infants visquin grans aventures.Una es converteixen en pirates buscant tresors. Els arbres i els troncs són els vaixells i les pedres els tresors màgics perduts.

Per altres és un lloc de trobada amb germans i germanes. Convertint aquesta trobada en una gran ocasió de compartir experiències i jocs.

Ssss! la caseta és un espai especial per compartir secrets…com aquest!

Compartir un conte envoltats de natura és un gran plaer.En moltes ocasions, les canyes de bambú, els troncs i les fulles es transformen en cases i cabanes a on viuen animals, famílies… i el joc simbòlic creix i creix!

La terra, les pedres i les fulles acompanyen als infants en l’experimentació de la motricitat fina i en la creació i composició de dibuixos compartits.

Ens sentim afortunades i afortunats de tenir aquest ambient a l’escola.