Informació general

PREINCRIPCIÓ 2020-2021

Als següents enllaços trobareu tota la informació en relació a la Preinscripció del curs 2020-2021, on també veureu que el mateix Departament d’Educació ja concreta que aquesta informació s’anirà actualitzant a mesura que es vagin concretant més aspectes relacionats amb el procés

Com veureu, a l’Escola Congrés-Indians ofertem 50 places, 46 ordinàries i 4 de Necessitats Educatives Especials. En cas que les 4 places de NEE no es cobreixin, passaran a places ordinàries.

LLISTAT D’ALUMNES PREINSCRITS
LLISTAT D’ALUMNES EN LLISTA D’ESPERA
LLISTAT D’ALUMNES ASSIGNATS
DOCUMENTACIÓ MATRÍCULA CURS 2020-2021.

Resum d’algunes informacions importants

PREINCRIPCIÓ 2020-2021

  • El període de preinscripció pel curs 2020-2021 serà del 13 al 22 de maig de 2020.
  • El procediment es realitzarà de manera telemàtica.
  • S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció  a8066516@xtec.cat – Escola Congrés-Indians).
  • El centre ha de contestar el correu que envia la família amb la sol·licitud i la documentació perquè la persona sol·licitant en tingui constància.
  • Només en els casos que les actuacions telemàtiques no siguin possibles per alguna família, es farà de manera presencial amb tot un seguit de mesures que ha desplegat el PROCICAT i que caldrà respectar de manera molt acurada. Aquest procediment presencial només es farà mitjançant cita prèvia durant els 4 darrers dies de la preinscripció (del 19 al 22 de maig). Per tant, del 13 al 21 de maig no estarà activa la via de presentació presencial de preinscripcions amb cita prèvia.
  • Les publicacions dels llistats del procediment es faran a través de la web de l’escola amb les dades personals dels i de les sol·licitants anonimitzades (www.escolacongresindians.com).
  • El període de matrícula serà del 13 al 17 de juliol i també es podrà fer de manera telemàtica.
  • Número de germans i germanes per P3 per al proper curs: 25 infants. Oferta inicial de places per P3: 50 places.
  • Informació de sol·licituds rebudes: el dijous 21 de maig, penúltim dia de la preinscripció, us informarem en aquest apartat del nombre de sol·licituds que hem rebut fins al moment.

Calendari de tot el procés i publicacions de llistes oficials

PREINCRIPCIÓ 2020-2021

8 de maig. PUBLICACIÓ DE LA LLISTA INICIAL DE PLACES. (aquí ja hi pots linkar el document que t’adjunto)
Del 13 al 22 de maig. TERMINI PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD. Avís important: les sol·licituds s’han de presentar de forma telemàtica i s’han d’enviar per correu electrònic al centre triat en primera opció juntament amb una còpia de la documentació escanejada o fotografiada. Correu electrònic de l’Escola Congrés-Indiansa8066516@xtec.cat
29 de maig. Llista de sol·licituds amb puntuació provisional (la llista la farem pública en aquest apartat).
Del 2 al 5 de juny. Presentació de reclamacions sobre la puntuació provisional.
9 de juny. Llista de sol·licituds amb la puntuació definitiva un cop resoltes les reclamacions (la llista la publicarem en aquest apartat).
9 de juny. Sorteig del número de desempat a les 11.00h (quan s’hagi sortejat el número de desempat, el publicarem en aquest apartat).
11 de juny. Llista ordenada definitiva (la llista la publicarem en aquest apartat).
Del 26 al 29 de juny. Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici).
6 de juliol. Oferta finalde places escolars (publicarem l’oferta definitiva de places per la nostra escola en aquest apartat).
7 de juliol. Llista d’alumnat admès i llista d’espera (publicarem els dos llistats en aquest apartat).
Del 13 al 17 de juliol. Matrícula dels infants que han obtingut una assignació de plaça.

Com us podem acompanyar durant aquest procés?

Som conscients que la situació actual dificulta un contacte més proper amb les famílies que estigueu interessades amb la nostra escola. Tot i així, farem tot el que estigui a les nostres mans al llarg d’aquest procés que sovint genera angoixa i neguit a algunes famílies, ja que entenem que la decisió que s’està prenent en relació a escollir escola pels fills i per les filles és molt important.

Per això us oferim que tot allò que ens vulgueu fer arribar, i per tot el que sentiu que us podem acompanyar i estar més a prop vostre, ens podeu escriure sempre al correu electrònic de l’escola, i us contestarem el més aviat possible. (a8066516@xtec.cat). En cas que tingueu una emergència o una situació que no podeu resoldre escrivint-nos per correu electrònic, ens podeu trucar al telèfon de l’escola 634 668 200 us demanem que les trucades només siguin en cas de necessitat… gràcies! (HORARI D’ATENCIÓ TELEFÒNICA, del 13 al 22 de maig: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 16.30).

Per tal de poder aprofundir en la nostra idea d’infant i el nostre acompanyament a l’escola, us recomanem consultar el PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE que trobareu a la pestanya DOCUMENTS DE CENTRE de la nostra Pàgina Web.

L’EQUIP DIRECTIU