Informació general

PREINCRIPCIÓ 2021-2022

Als següents enllaços trobareu tota la informació en relació a la Preinscripció del curs 2021-2022, on també veureu que el mateix Departament d’Educació ja concreta que aquesta informació s’anirà actualitzant a mesura que es vagin concretant més aspectes relacionats amb el procés

 

Alumnes preinscrits al centre 07/06/2021
llista d’espera del centre
Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 07/06/2021
oferta definitiva preinscripció curs 2021-22
LLISTA SOL·LICITUDS PREINSCRIPCIÓ ORDENADA DEFINITIVA
PÀGINA CONSORCI AMB TOTA LA INFORMACIÓ

Com us podem acompanyar durant aquest procés?

Som conscients que la situació actual dificulta un contacte més proper amb les famílies que estigueu interessades amb la nostra escola. Tot i així, farem tot el que estigui a les nostres mans al llarg d’aquest procés que sovint genera angoixa i neguit a algunes famílies, ja que entenem que la decisió que s’està prenent en relació a escollir escola pels fills i per les filles és molt important.

Per això us oferim que tot allò que ens vulgueu fer arribar, i per tot el que sentiu que us podem acompanyar i estar més a prop vostre, ens podeu escriure sempre al correu electrònic de l’escola, i us contestarem el més aviat possible. (a8066516@xtec.cat). En cas que tingueu una emergència o una situació que no podeu resoldre escrivint-nos per correu electrònic, ens podeu trucar al telèfon de l’escola 634 668 200 us demanem que les trucades només siguin en cas de necessitat… gràcies! (HORARI D’ATENCIÓ TELEFÒNICA, del 13 al 22 de maig: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 15.30 a 16.30).

Per tal de poder aprofundir en la nostra idea d’infant i el nostre acompanyament a l’escola, us recomanem consultar el PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE que trobareu a la pestanya DOCUMENTS DE CENTRE de la nostra Pàgina Web.

L’EQUIP DIRECTIU