XIV JORNADES PEDAGÒGIQUES PER A MESTRES. ACTIVITAT FORMATIVA

Ja no hi ha places disponibles. Inscripcions tancades

Les Jornades Pedagògiques del 27 d’Abril de 2020 han estat posposades. Properament, quan vegem com evoluciona la pandèmia de la COVID-19, proposarem unanova data que publicarem a la Pàgina Web de l’escola.

Les jornades s’organitzaran des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Congrés-Indians, amb la col·laboració i participació de tot l’equip de mestres.

Dilluns 27 d’Abril de 2020, de 18:00 a 21:00.

ORGANITZACIÓ DE LES JORNADES

  • Xerrada inicial sobre el Projecte Educatiu de l’Escola Congrés-Indians de Barcelona, a càrrec de l’equip de mestres.
  • Visita als diferents espais i ambients de l’escola amb l’acompanyament de l’equip de mestres i educadors/es. Com a novetat d’aquest curs, podreu conèixer els nous ambients que hem creat pels infants de 6e de primària.
  • Trobada per compartir, entre tots i totes els i les assistents a la jornada, aquells aspectes que es vulguin posar en comú.

APORTACIÓ ECONÒMICA

CADA JORNADA: 12 euros

Aquests diners es destinen a la compra de materials pels infants i a la subvenció de formacions de l’equip pedagògic que es duen a terme a altres països o comunitats autònomes fora de Catalunya; la gestió econòmica la realitza l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola.

COM FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ (places limitades)*

El pagament només es pot fer per transferència bancària on line (no es pot fer l’ingrés presencialment a una oficina).

Número de compte per fer la transferència:

ES65 0081 0371 1100 0131 6735

En el moment de fer l’ingrés cal que poseu el vostre nom i cognoms. El preu de cada inscripció és de 12 euros.

Imprimiu el resguard de l’operació ja que L’entrada a les jornades serà el vostre resguard de la Transferència. SENSE AQUEST RESGUARD NO ES PODRÀ ENTRAR.

(*) Abans de fer el tràmit, mireu a la web de l’escola si encara hi ha places disponibles; en cas que no n’hi hagi, el caixer no us permetrà fer l’ingrés.
NO ENS HEU DE COMUNICAR QUE HEU FET LA INSCRIPCIÓ.