BLOC DE L’ESCOLA

Ordre del dia del Consell Escolar

On novembre 7th, 2013, posted in: Actualitat by 0 Comment

Us fem arribar els punts que hem inclòs a l’ordre del dia del proper Consell Escolar perquè en tingueu constància. Lectura i aprovació de l’acta anterior. Lloguer d’espais de l’escola. Neteja de l’escola (punt afegit a petició de la representant de l’AFA). Reobertura del procés de canvi de nom de l’escola. Precs i preguntes. Torn..

read more

Jornada compactada. Recull de resultats de les votacions

On maig 8th, 2013, posted in: Actualitat, General, Notícies by 0 Comment

RESULTAT GENERAL DE LA COMUNITAT EDUCATIVA Total de persones de la comunitat educativa – 158 Total de persones de tots els sectors que han votat – 154 (98% de participació) Total de vots a favor de la jornada compactada – 142 (92% a favor) Total de vots en contra de la jornada compactada – 12..

read more

Escoleta de famílies: pares i mares als ambients…

On desembre 12th, 2012, posted in: Actualitat, Convocatòries by 0 Comment

Si aquest 1r trimestre heu fet acompanyaments, o si voleu començar a fer-ne el proper trimestre, és important que vingueu a la reunió que farem demà divendres 14 de desembre a les 3 de la tarda (sala de psicomotricitat de P3). En aquesta sessió compartirem les experiències que heu viscut les persones que ja heu fet acompanyaments,..

read more

L’ESTÈTICA A L’ESCOLA

Article sobre l’estètica a la nostra escola, publicat a la pàgina web de Kireei.  

read more

PREMIS 20 BLOCS AMB EL “CAFÈ PEDAGÒGIC”

On desembre 28th, 2011, posted in: Actualitat, L’escola als mitjans de comunicació by 0 Comment

PARTICIPEM AL PREMI 20 BLOCS AMB EL “CAFÈ PEDAGÒGIC” Vota’ns al següent link… http://lablogoteca.20minutos.es/cafe-pedagogic-25876/0/#vota

read more

Referèndum sobre la Jornada Compactada

On desembre 18th, 2011, posted in: Actualitat, Convocatòries by 0 Comment

 El divendres passat, 16 de desembre, a l’escola es va dur a terme el referèndum perquè les famílies manifestessin la seva posició envers la possibilitat de fer jornada compactada de cara al proper curs. Un percentatge molt alt de famílies va votar a favor d’aquesta proposta, per la qual cosa el projecte contuinua endavant! Ara..

read more

Festa de nadal a l’escola

On desembre 16th, 2011, posted in: AFA, Comissió de festes, Festes by 0 Comment

 Demà dissabte 17 de desembre celebrem el nadal a l’escola! L’AFA ha organitzat tot un seguit d’activitats per celebrar el dia plegats. La festa començarà a 2/4 d’11 del matí amb una xocolatada i tallers pels infants. Tot seguit compartirem un dinar (portarem coses entre tots i totes) i finalment tindrem una actuació musical dels..

read more

Jornada pedagògica per a mestres

On desembre 11th, 2011, posted in: Actualitat, Convocatòries, General by 0 Comment

Per donar resposta a les nombroses peticions de venir a visitar-nos i conèixer millor el nostre projecte, estem organitzant una primera sessió de presentació adreçada al professorat, estudiants de magisteri, tècnics i tècniques d’educació infantil, educadors i educadores… LA JORNADA SERÀ EL DIMARTS 24 DE GENER, DE 6 A 8 DE LA TARDA. Si voleu..

read more