Espais com el temps d’acollida, els moments de rebuda, l’espai familiar… són oportunitats per dur a terme aquest acompanyament.

La nostra voluntat com a equip és acompanyar a les famílies per tal que visquin i coneguin a fons, des de la teoria i des de la vivència, el projecte de l’escola. En una escola com la nostra, cal un acompanyament a les famílies perquè comprenguin i comparteixin el com ho fem, i tinguin un seguiment més proper sobre el creixement i desenvolupament dels seus infants en tots els sentits.

És per això que cal que les famílies entrin a l’escola, la visquin, vegin el que hi passa, preguntin, estiguin informades… per tal de donar resposta a aquestes necessitats que considerem essencials, i en aquest sentit també és imprescindible que les persones de l’equip les acompanyem. Espais com el temps d’acollida, els moments de rebuda, l’espai familiar… són oportunitats per dur a terme aquest acompanyament. Però també oferim altres espais per aprofundir més en l’essència del projecte… espais que són motors de diàleg i intercanvi entre mestres i famílies: jornades pedagògiques per a famílies, tallers o xerrades impartides per persones de l’equip en relació a aspectes concrets (límits, lectura i escriptura, la mirada matemàtica, límits, acompanyament emocional, cultura de la infància, materials, literatura infantil…)

Algunes activitats que ofereix l’AFA també són amb l’acompanyament de les famílies (especialment les activitats per als més petits i les més petites); aquest espai també resulta una oportunitat per a les famílies per apropar-se més a la nostra manera d’acompanyar la infància.