Dissabte 7 de març

La Jornada de Portes Obertes per a famílies està destinada a totes aquelles famílies que voleu conèixer el nostre projecte educatiu i que voldrieu matricular el vostre fill o filla a la nostra escola EL PROPER CURS.

Us demanem que aquelles famílies que teniu infants que encara no estan en edat d’escolaritzar, eviteu venir a la xerrada informativa, ja que és molta la demanda que tenim per aquestes jornades, i sentim que hem de donar “prioritat” a les famílies que volen escolaritzar els seus infants el proper curs.
Les famílies que teniu infants més petits sí que podeu venir aquest dia al matí a visitar els espais de l’escola…

També us recordem que aquest dia no està enfocat a rebre visites de mestres, educadors/es, professionals de l’educació.Durant el curs ja oferim espais a aquestes persones per conèixer el nostre projecte educatiu… Us demanem que respecteu aquesta demanda…

MATI DE 9.30 a 12.30

Visita lliure per l´escola

  • L’escola estarà oberta i es podran visitar tots els ambients dels infants. L’equip de mestres i famílies de l’escola estarem als ambients per tal d’acompanyar-vos a mesura que aneu visitant els diferents espais.
  • Per la visita a l’escola, no cal fer reserva.
  • A la visita als espais de l’escola durant el matí, sí que podeu venir amb infants, però heu de tenir molt present que no podran jugar amb els materials dels ambients ni tocar els materials o objectes que estaran exposats.

MATI DE 12.30 a 14.00

Xerrada informativa

Cal fer reserva per assistir a la xerrada informativa, omplint el formulari que trobareu en aquest apartat.

    • La xerrada informativa es farà a la mateixa escola, a l’espai polivalent que trobareu a la planta baixa (entrant a l’edifici a mà esquerra).
    • A la xerrada informativa no hi podeu assistir amb infants, ja que no és un espai preparat per a nens i nenes. És un espai preparat per adults i no podríem atendre les necessitats dels infants.
    • Us recordem que és una jornada exclusiva per a famílies. No és una jornada per a mestres interessats o interessades en conèixer el nostre projecte educatiu. És important que respecteu aquest punt ja que l’espai per la xerrada és limitat i per aquesta jornada prioritzem que les famílies no es quedin sense lloc.

Reserva lloc per a la Xerrada Informativa utilitzant el següent formulari.
Un formulari per assistent.