La música en directe ens acompanya

ets a::/La música en directe ens acompanya

La música en directe ens acompanya

Aquesta setmana hem començat a gaudir de la proposta que ens va fer el Guille (pare de la Lea) d’apropar als infants la música clàssica en directe.

Ahir va començar a l’ambient de la mediateca a deleitar-nos amb la música de la seva guitarra.Hem fet un viatge musical desde el període Renaixentista fins al Romanticisme.

Els infants anaven escoltant contes o jugant amb els diferents materials de la mediateca i gaudint, alhora, de la riquesa de la música. Ens hem omplert el cor de bona música.

Alguns infants, encuriosits amb la guitarra i amb el Guille, s’hi apropaven i li feien preguntes.

La proposta es durà a terme diversos dies i la finalitat és que els ambients funcionin amb normalitat, amb l’excepcionalitat de poder gaudir de música ambiental de fons en directe… És fantàstic! Cada dia podrem escoltar les notes de la guitarra del Guille en un ambient diferent…

Ha estat un matí deliciós…. Moltes gràcies Guille!

 

By |2016-11-01T16:55:12+00:00Gener 17th, 2012|Llenguatge musical, Mediateca, Música, Projectes|4 Comments

4 Comments

 1. Isabel 17 Gener, 2012 en 21:26 - Respondre

  Una proposta fantàstica!!! Una bona selecció de peces, molt coherent i molt en la línia dels nostres ambients!!! Moltes gràcies Guille!!! Ets un artista!!! Estem desitjant que la música arribi a l’ “Atelier”.

  I moltes gràcies Desireé per aquest article tan bonic!

 2. Leyre 17 Gener, 2012 en 21:54 - Respondre

  Moltes gràcies al Guille per la teva iniciativa!! Què fantàstic tenir el plaer i l’oportunitat d’escoltar música en directe i que pugui així de naturalment arribar als nens i nenes de la nostra Escola!!!

 3. Susana 17 Gener, 2012 en 23:21 - Respondre

  Un plaer que ens acompanyis amb la guitarra! Gràcies Guille! Avui dimarts tots els que hem estat a Art hem pogut gaudir de la música…Molt agradable l’ambient que s’ha creat!

 4. cristina 20 Gener, 2012 en 10:52 - Respondre

  q guayyyyy!!!!

Deixeu un comentari