Com ja sabeu la nostra escola participa i forma part del projecte  Petit Cinema en curs, el qual té com a objectiu familiaritzar als infants amb un sèrie de qüestions pròpies del llenguatge audiovisual  a través de diferents recursos com poden ser la fotografia o els visionats de pel·lícules  curosament seleccionades,  treballant  a partir de la realitat que envolta al propi infant i la descoberta de la seva quotidianitat.

Així és com durant les darreres sessions de petit cinema amb els infants de P-4 hem començat a introduir la càmera fotogràfica, convidant als nens i a les nenes ha descobrir una nova mirada, un nou enfocament, posant l’atenció en aquells espais i racons de l’escola que més s’estimen.

1

Durant les sessions, estem realitzant tot un treball previ , abans de passar a l’acció, on dediquem una estona al visionat de fotografies d’espais exteriors , descobrint detalls i significats que ens parlen de la llum, l’enfocament, els colors, etc…i també de la cura i l’ús que fem amb la càmera. Així és com, a partir d’aquestes indicacions els infants tenen l’oportunitat d’endinsar-se  en l’exploració lliure, trobant els seus propis recursos i solucions per plasmar allò que, per ells i elles és significatiu i valuós.

2

3

Meravellant-se amb la il·lusió que els caracteritza.

4

5

Plasmant amb detall elements i espais que per ells són com petits tresors  ja que conformen l’escenari de moltes de les vivències més significatives del seu dia a dia.

6

7

8

9

1011

En definitiva, gaudint amb un nou recurs amb el que abocar i expressar les seves interpretacions del món que els envolta i donant un enfocament artístic i creatiu a les seves impressions.

12

13