1 SI

El divendres els infants del Piset van realitzar un taller de llenguatge plàstic acompanyats pel Gustavo, el pare de la Maga.

La tècnica triada per aquest dia va ser “El Collage”. Una eina creativa, mitjançant la qual podem transformar la realitat, donant una visió particular del nostre món.

 

2 SI

Molts del quadres que ens va mostrar el Gustavo ens van fer reflexionar sobre el poder de les imatges i la seva expressivitat sense paraules, Poesia visual!!

La predominança i l’impacte de la imatge.

El Gustavo ens va regalar una sessió d’iniciació al collage, molt curosament pensada. Quatre hores on els infants, a través d’un visionat previ de Collages de diferents autors, es van introduir en aquesta tècnica i van reflexionar sobre ella, passant després  a l’espai del costat, on tot estava disposat per iniciar el moment creatiu.

3 SI

4

PRIMER MOMENT DE CREACIÓ

Reinterpretem la paraula que dóna nom a la tècnica. Lletres de diferents mides, colors, tipografies, textures, …. confegeixen  un mural que ens apropa a aquest art tan conegut i desconegut a l’hora.

5 SI

9 SI

SEGON MOMENT DE CREACIÓ

De forma fluïda i relaxada, un cop donada la forma desitjada a la paraula, el Gustavo els anava presentant altres materials visuals per poder realitzar la seva creació de manera individual.

7 SI

8 SI

6 SI SI

Les seves creacions van ser tan naturals i autèntiques que, com sempre, els infants ens van emocionar i sorprendre!! Endinsant-se en cor i ànima en l’univers creatiu tan màgic que el Gustavo, amb un parell d’imatges, revistes, pega i tisores, va crear.

Moltes gràcies per aquest dia tan especial i per mostrar-nos que també en el món de l’art, amb coses senzilles i material quotidià, es poden fer grans creacions.