Les sortides a la platja ens acosten a conèixer el món del fons marí, on viuen els eriçons de mar.
Un dia, els infants de Giravolta, vam poder observar que a la vora de la mar, hi havien molts eriçons de mar, i el Gerard ( pare de Giravolta), que ens acompanyava aquell dia, ens va proposar poder fer a l’escola un experiment.
Aquest va ser el procés que vam fer i viure tots junts.

El Gerard, ens va portar una capsa plena d’eriçons de mar, que ell havia deixat assecar a casa.

Amb els eriçons assecats, els vam anar traient les punxes. Cada infant va fer servir les seves estratègies i recursos amb diferents utensilis que havíem portat. Principalment féiem servir draps, un raspall i uns guants.

A continuació els vam buidar per dins, amb un pal.

Els vam rentar amb aigua i un raspall.

I els vam posar dins d’un pot amb lleixiu.

Aquest procés va quedar documentat pels infant.
Individualment van registrar: els elements necessaris per realitzar l’experiment i els passos a seguir.

Gràcies famílies per tots els coneixements que ens aporteu, i per acompanyar-nos en aquest dia a dia amb els infants, és meravellós com els infants s’entreguen i viuen amb passió les propostes que ens regaleu i compartiu amb nosaltres.