Per fi, el passat dijous 27 de setembre vam poder fer la primera sessió de psicomotricitat. Quins nervis! Quina emoció! Els infants de La Casa Azul vam tenir la sort d’estrenar-la!

Infants i mestres estàvem desitjant que arribés aquest moment des de feia molts dies..Per fi!!

Alguns nens i nenes ja coneixien alguna novetat del nou espai que havien pogut veure tot traient el nas per la sala en presència d’alguns operaris! Sabien que hi havia parquet al terra, que hi havia un mirall i que hi havia columnes i un lavabo.

Quina sorpresa quan vam entrar a la sala!!Un cop dins vam veure que també hi havia una espatllera, un trapezi penjant, un parell de teles penjades també del sostre i, el que majoritàriament més ens va cridar l’atenció…UNA ENORME TERANYINA NEGRA entre les columnes i la paret!

Va començar la sessió seguint l’estructura més o menys habitual:

Moment d’asseure’ns a recordar les normes.

Preparar-nos per tirar la torre i les mestres del darrera.

Tirar la torre! I les mestres!

Diferents moments de joc: comencem amb un joc més sensorio-motor, seguit d’un joc més simbòlic que, de vegades, acaba amb la presència de la bruixa!

La bruixaaaa! Moments per amagar-nos, anar a atrapar-la, perseguir-la….

Per fi marxa la bruixa i a poc a poc anem reprenent la calma i passem a la representació. Aquest dia a través del dibuix.

Comiat…i cap a l’ambient!

Va ser un èxit el primer de molts dies de psicomotricitat a la nova sala!

 

Tornant a l’ambient vam fer un breu sondeig per saber què era allò que més havia agradat en aquella primera sessió.

El resultat va ser el següent: 14 infants, la teranyina; 3 infants, l’espatllera; 3 infants, les teles; 1 infant, res i 1 infant, fer el dibuix final.

De moment, la teranyina ha estat el més exitós!

 

Seguirem veient…