El sol va decidir que també volia estar present a la Festa d’Inauguració de la nostra escola i ho va fer amb tota la seva força!!!

Al matí vam tenir tallers i un bar espectacular on també es podien comprar números per al sorteig de la tarda i samarretes. Vam esmorzar una xocolata amb melindros impressionant i, després d’unes titelles al jardinet, vam poder dinar.

La veritat és que el dinar va ser espectacular i estava ple de menjars que eren pura “delicatessen”. Senzillament, no sabies quan aturar-te perquè a cada moment veies algun plat que encara no havies tastat. Impressionant!!!!

Vam tenir un espectacle sorprenent a càrrec de la Xus i l’Albert que ens va fer riure com mai i el Quico va fer els honors pertinents i va ballar acompanyat d’uns timbals que ens feien vibrar.

Després va venir el moment més formal de tots en el que l’Astrid i l’Eduard van fer un discurs on donaven les gràcies a tothom per haver fet possible un somni!!!! I vam donar la benvinguda a les noves famílies amb un tresor recollit al nostre jardinet. Quina emoció!!!!

I, finalment, una super ballada d’un grup super estrella!!! Que ens ho van fer passar d’allò més bé!!!

Fins que va començar a ploure, just a l’hora que estava previst que finalitzés la festa. I és que l’organització va ser tan bona que, fins i tot, les qüestions atmosfèriques van quadrar!!!

Va ser un dia molt especial i molt impressionant on les emocions estaven a flor de pell!!!! Com hem comentat, l’organització va ser fantàstica i el públic assistent també ho va ser. Vam tenir un munt de visites sorpresa que ens van desitjar el millor pels cursos vinents i tota aquesta energia circulava per l’ambient omplint d’alegria cada racó!!!

I els infants? Que podem dir d’ells i elles? Doncs que estaven pletòrics i, fins i tot, alguns van decidir transformar-se en granotes, en tortugues i, fins i tot, en super herois. Els seus somriures feien fora tots els núvols i espantaven el mal temps i és que com va dir algú, res de tot això no té sentit si ells i elles no existissin!!!

Gràcies a tots i totes per fer d’un dia un record inesborrable!!!!

Visca l’escola Congrés-Indians!!!!!