Fa uns dies,  quan vam obrir el jardinet  després d’esmorzar, ens vam trobar una gran sorpresa….un petit tió estava descansant sota  la caseta de fusta. Entre tots i totes vam decidir portar-lo al pati perquè la resta de nens i nenes el poguessin conèixer.

Quan vam  arribar allà, vam fer una petita rotllana entre tots i totes per decidir què podíem fer amb ell. Ens en vam adonar de que aquell  tió era massa petit i que havíem de trobar un lloc a l’escola per cuidar-lo i donar-li  menjar perquè es fes ben gran i ens pogués cagar regalets abans de les vacances de Nadal.

 

Amb un grupet de nens i nenes vam entrar al menjador i vam estar una estoneta parlant de com podíem cuidar al nostre petit tió. Una nena ens va explicar que el tió menjava mandarines, taronges i galetes.  Finalment vam trobar el lloc ideal : li vam preparar una taula amb un platet per poder posar-li el menjar i la Gemma ens va portar una manteta perquè estigués calentó.

 

Estem molt contents i contentes de poder tenir un tió a la nostra escola; entre tots i totes el cuidarem amb molt d’amor i paciència perquè pugui créixer i fer-se una miqueta més gran!!!