El passat dijous 15 de desembre els infants de P3 vam anar d’excursió  a l’Auditori a veure una obra que es titulava Sona Bach.

Abans de pujar a l’autocar vam fer  una rotllana ben gran amb tots els infants i adults. Ens vam dir Bon dia i la Miren ens va recordar que anàvem a l’Auditori a veure una obra i que calia anar amb autocar. Les mestres ens van contar, vam recollir tots els esmorzars i sense pensar-ho vamanar a la cantonada de l’escola, on ens esperava l’autocar.

Quan vam arribar a l’Auditori ens vam asseure  per organitzar bé l’entrada a la sala i de seguida ens van dir que podíem passar i acomodar-nos mentre esperàvem que comencés l’obra.

Va ser  tota una experiència.

Allà hi havia molts nens i nenes d’altres escoles. Hi havia un munt de gent!

Nosaltres vam anar molt ben acompanyats amb tants pares i mares acompanyants i tantes mestres.

Per fi va començar l’espectacle.

A l’escenari hi havia dos gronxadors gegants, uns arbres amb pomes de mentida i molts i molts instruments. Alguns eren més coneguts que d’altres. Hi havia una guitarra, un baix, dues bateries (una era elèctrica), tres saxos, moltes flautes, un teclat, un salteri i molts altres objectes que també han fet sonar com botzines, mànegues i fins i tot una escombra que sonava com un xiulet!

Els músics van tocar cançons clàssiques i d’altres tradicionals catalanes com El gegant del pi, el ball de Sant Ferriol o Dalt del cotxe.

Vam cantar i els vam acompanyar picant de mans moltes vegades!

Quan ja va acabar l’obra vam sortir a fora i ens vam asseure per esmorzar. De seguida vam tornar a pujar a l’autocar i cap a l’escola.

Ens ho vam passat molt bé!