A les sessions de psicomotricitat els coixins es transformen… Poden ser les parets d’una casa o els escuts per protegir-se i “mesurar” forces en els JOCS de lluita.
Els 
infants es preparen per mesurar les seves forces en el JOC… 

 

Els nens gaudeixen d’un bon temps de lluita utilitzant els coixins com a material que els permet explorar la seva força sense fer-se mal. Aquest és un JOC que apareix moltes vegades a la sala de psicomotricitat perquè l’espai i el material, conjuntament amb l’acompanyament i la mirada de l’adult, possibiliten la confrontació garantint la seguretat dels infants.

 

El descans dels “guerrers” … Cadascun troba la seva manera de regular el seu propi ritme dins del JOC. Un petit descans per continuar després creant variacions en el joc.

L’aparició de les teles a la meitat de la sessió suggereix noves possibilitats en el JOC… Els guerrers es transformen en súper herois amb les seves capes que els permeten “volar” i també apareixen altres personatges com mares, princeses, pares, bebès, etc.

Els nens i nenes es prenen el seu temps i troben maneres de demanar ajuda si cal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al mateix temps que els súper herois fan les seves proeses en una zona de la sala, un altre grup de nens i nenes juguen a fer de bebès dins d’una gran “panxa”.

Alguns volen JUGAR a ser bebès molta estona  i uns altres prefereixen esperar a que neixin els bebès per cuidar-los…   Gaudeixen d’estar dins de la “panxa”  fins que sigui el seu moment de sortir al “món”… Cadascú es pren el seu temps: alguns necessiten sortir ràpidament i uns altres gaudir d’estar allí una bona estona abans de decidir-se…