Després de molta feina i molta il·lusió per part de les famílies ja podem comptar, a l’escola Congrés-Indians, amb una fabulosa taula de llum.

No us podeu arribar a imaginar quina alegria va suposar per a les mestres ja que la taula de llum té moltíssimes possibilitats. Tant va ser l’alegria que no vam poder evitar posar-nos a experimentar amb ella i explorar, des del nostre punt de vista, el que es pot treballar amb ella.

Veient les fotografies que venen a continuació, segur que us podeu imaginar un munt de coses que es poden fer amb ella. De moment, ens agradaria que, les famílies que ho desitgessin i poguessin, ens portessin radiografies i negatius antics. Tingueu en compte que siguin radiografies i negatius que NO NECESSITEU perquè, molt segurament, patiran desperfectes irreparables.

Des d’aquí volem donar les gràcies per tot el vostre suport, ànims, il·lusió i energia que ens contagieu cada dia i que fa que siguem molt felices fent la nostra feina. Això , sense cap mena de dubte, contribueix a que el desenvolupament dels infants sigui el més positiu possible. Esperem compartir aquest viatge amb tots vosaltres durant molts anys més!!!!!

MOLTES GRÀCIES!!!!

img_2285-800x600img_2287-800x600