Divendres passat vam poder gaudir d’un dia ben especial. Després d’uns dies de pluja intensa el sol  va sortir per a permetre’ns realitzar unes propostes ben interessants  al pati de l’escola.

Per una banda, amb ajuda de la comissió de menjador, es va organitzar un tast de pa ecològic per tal de decidir quina variant agradava més i fer-la servir per a l’hora de dinar. Encara desconeixem els resultats d’aquest tast, però el que sí que sabem és que no va quedar ni un tros i que, en general, va agradar molt.

Una segona proposta va venir de mà del Sergi (pare de l’Aina) que ens va fer un taller de bombolles espectacular. L’ímpetu i  l’emoció es va apropiar dels infants i dels adults que vam acabar tot mullats i plens de sabó i vam descobrir que hi havia infants amb un gran talent per a fer bombolles.

La tercera proposta era fer fotografies de la jornada i els resultats els podeu consultar aquí.

Us deixem amb un petit reportatge d’imatges del que va ser la tarda.