Aquesta setmana ha esta plena de coses diferents! El dissabte és la Festa d’inauguració de la nostra escola i tots i totes hem estat molt enfeinats preparant detalls i decoracions.

L’escola està molt transformada i hem fet tot una sèrie de petites coses que, en conjunt, tenen un gran valor: fer més acollidora l’escola i preparar-la per a la celebració.

Tothom ha col·laborat i  els següents articles que publiquem pretenen  ser una petita mostra dels processos que han dut a terme els nens i nenes en relació a la Festa.

Avui i, per a començar a escalfar l’ambient, us esmentarem algunes de les decoracions:

  • Hem pintat banderoles de paper diari preparades per les famílies amb diferents colors.
  • Hem vestit als arbres amb diferents llanes. Alguns tallaven la llana i d’altres la lligaven als arbres.
  • Hem recollit molts dels murals que han realitzat els infants al llarg del curs, els hem retallat, plastificat  i la Gemma els ha penjat a les reixes. Són molt especials perquè, quan els hi toca el sol, fan ombra i reflexos i, quan els hi toca l’aire, es mouen lleugerament i fan un soroll molt agradable. Ah! I el millor, estan esperant que arribeu tots i totes perquè, quan marxeu de la festa, us endugueu una d’aquestes decoracions com a record i el feu servir, per exemple, de punt de llibre.

I, per avui, ja n’hi ha prou de desvetllar secrets!!! Potser demà us explicarem alguna cosa més…però qui ho vulgui saber tot…que vingui el dissabte!!!

Us hi esperem!!!!