Que als infants d’aquesta escola els hi agrada els cotxes és més que una obvietat. Partint d’això i després de lluitar molt contra la evident passió que hem assumit que això era imparable i que l’havíem d’aprofitar.

Tenint en compte que el pati també està una mica mancat de recursos la Virgínia ha proposat a l’Eduard si li venia de gust fer un circuit per cotxes al pati. L’Eduard es va entusiasmar i va proposar a la resta de companys i companyes que es podien fer rampes, carreteres, túnels i ponts.

La Clàudia es va interessar per aquesta idea i després es van afegir d’altres infants com el Tristan, el Silvert i d’altres.

La primera qüestió era la recerca d’un espai per a realitzar el nostre circuit i l’Eduard va proposar aprofitar la superfície de les jardineres i vam triar els guixos com a material per a dibuixar aquest primer circuit. En aquell moment no teníem cotxes i no vam provar el circuit.

Vam pensar que la propera estona que tinguéssim no cometríem aquest error.

fem_una_carretera1-14-800x600 fem_una_carretera1-800x600fem_una_carretera1-17-800x600

Uns dies més tard vam reprendre el projecte del circuit de cotxes al pati. En aquesta ocasió volíem fer, a més  a més de les carreteres amb guix sobre la superfície de les jardineres,  unes rampes. En un principi ho vam iniciar l’Eduard, el Pau A i després es van anar afegint altres nens. Vam pensar com i amb quins materials les podríem fer i l’Eduard va dir que podríem fer rampes de fusta i de cartró. La Virginia els hi va demanar que diguessin tot allò que ens faria falta per fer una llista i anar a buscar el material. La llista va ser aquesta: cartró, pega, cinta adhesiva, fusta, tisores i guixos. Amb tot aquest material hem fet rampes de diferents mides i inclinacions i hem fet circular els cotxes per aquestes rampes…..ha estat molt interessant i els nens s’han engrescat molt, hem quedat que el pròxim dia farem una súper rampa  des de la jardinera fins els banc.

sessio2_fem_rampes-24-800x600 sessio2_fem_rampes-22-800x600 sessio2_fem_rampes-11-800x600

De forma espontània, alguns nens han traslladat l’interès per fer circuits i rampes a les construccions de l’ambient d’Art i Creativitat. A les imatges podeu veure algunes de les seves produccions.

sessio2_fem_rampes-41-800x600 sessio2_fem_rampes-800x600

sessio2_fem_rampes-42-800x600

I, finalment i amb ajuda de l’Inma, vam construir la super rampa que anava del banc fins al terra. Aquí us deixem amb algunes imatges:

sessio2_fem_rampes-4-800x600 sessio2_fem_rampes-33-800x600 sessio2_fem_rampes-31-800x600

Publicat per Virgínia Coquillat