Un divendres a la tarda vam oferir una proposta d’experimentació amb fang.

Molts nens i nenes van escollir venir a fer fang a l’ambient d’art. Va ser una proposta amb molt d’èxit en la què els infants van poder manipular fang de dos tipus, tot fent ús de diferents estris per a manipular-lo i modelar-lo.

La finalitat de la proposta era gaudir d’una tarda manipulant amb el fang.

Van haver-hi infants  que van preferir esperar que les seves produccions amb fang s’assequessin i prendre-les la següent setmana; altres infants van preferir prendre-les el mateix dia.

Aquesta proposta va ser possible gràcies a la col·laboració i implicació dels familiars acompanyants i dels voluntaris i voluntàries… tots persones que ens acompanyen en el nostre dia a dia i que ens ajuden a poder fer créixer amb tanta intensitat el nostre projecte educatiu!

GRÀCIES PERLA VOSTRA COL·LABORACIÓ, IMPLICACIÓ I DEDICACIÓA L’ESCOLA! I GRÀCIES PER FER-HO AMB TANTA IL·LUSIÓ I ENTUSIASME!