Estem a punt de celebrar la Diada de Sant Jordi que, com bé sabem, coincideix amb el Dia internacional del llibre.

Per aquest motiu al llarg de la setmana, entre princeses, dracs i dragones, cavallers i castells, hem estat decorant punts de llibres amb tècniques diferents i des d’ambients diversos.

  • Al Jardinet hem estat pintant punts de llibre amb aquarel·les.

S’ha acabat barrejant l’aquarel·la amb la terra, fet que ha afavorit l’aparició d’una nova tècnica pictòrica amb textura: aquarel·la a la terra de jardinet!

  • A l’ambient de Joc Simbòlic hem estat enganxant fulles i branquetes variades.

  • A l’ambient d’Art hem decorat punts de llibre emprant la tècnica del collage amb diferents tipus de paper i també hem enganxat fulles seques i papers de seda.

També al taller d’Art de la tarda s’ha fet la proposta de decorar punts de llibre utilitzant pintura i utilitzant els fruits dels xiprers per fer estampacions.

El resultat de totes aquestes propostes ha estat la creació d’un munt de punts de llibre  variats i colorits que ens han permès gaudir de tècniques, espais i moments diversos al llarg de la setmana.

Si el proper dilluns 23 us animeu a visitar la paradeta de llibres que hi haurà a l’escola i decidiu comprar-ne algun…Potser teniu una gran sorpresa i us hi trobeu a l’interior algun d’aquests meravellosos punts de llibre!