A poc a poc va arribant la Primavera al Jardinet de la nostra escola, un espai on tots i totes, adults i infants, podem refugiar-nos per uns segons dels colors de la ciutat i sentir amb els cinc sentits tot el que ens ofereix la natura.

Darrerament hem aprofitat tota aquesta energia que ens ofereix el Jardinet per plantar les últimes floretes a les jardineres que decoren les baranes de l’escola. Els nens i les nenes de seguida s’han apassionat amb la tasca que els hi proposàvem.

 Havíem de repartir-nos les dues tasques més importants per la plantada:

          Uns havien de treure tota la terra morta de la jardinera i, amb paciència i molta cura, posarr-la als cubells per aprofitar-la per un altre espai.

          I uns altres havien d’anar remenant la terra nova, amb les dues mans.

Mentre acabàvem de remoure i plantar va sorgir la qüestió estrella d’aquests dies: “Quan sortiran les fades que dormen a les llavors que hi ha al terra del Jardinet?”

Davant d’aquestes preguntes, i per mantenir amagada la incògnita  d’aquest tema, de manera progressiva i molt fluixet varem  començar a cantar la cançó “Jimba Jimba Papalluska”… no calia dir res més per entonar entre tots i totes la cançó.

 Finalment, quan ja tots i totes havíem acabat la nostra tasca, vàrem plantar dues floretes, molt a poc a poc, ja que les fulles encara eren molt petitones.

 Per tancar tot aquest cicle de sembrat vam proposar als infants cantar i ballar tots plegats el “Jimba Jimba Papalluska”al voltant de les noves floretes.

 

Compartir aquests moments plens de vida en aquest petit entorn tant màgic de l’escola és realment tot un regal per a tots nosaltres.