La Elina, estudiant de pràctiques i voluntària de l’escola durant to aquest curs, ens ha ofert un taller d’art impressionant en el què els infants han gaudit amb molta intensitat!

Aquest taller s’ha centrat en treballar el nostre entorn i en la naturalesa com a font d’inspiració.

L’experiència s’ha iniciat a l’ambient, on els infants s’han trobat amb unes caixes plenes de sorpreses!

Amb els ulls tancats, han començat a tocar el que hi havia dins de les caixes i s’ha iniciat una petita conversa sobre el material i les sensacions que els produïa.

Després, ja al jardinet de l’escola, els nens i les nenes s’han trobat un camí fet: ” el camí de sensacions”.

Alguns infants han preferit caminar-hi descalços, altres amb els mitjons posats, i fins i tot hi ha hagut qui ha preferit fer l’activitat amb sabates. Tot i que no estava previst, hem començat a fer una conversa sobre les sensacions que ens ha fet sentir aquesta passejada pel camí…

 “No m’ha agradat, perquè em punxava molt”.

“El que més m’ha agradat és la sorra, és com la de la platja”

“He sentit un soroll molt fluix, eren les pedres que em feien pessigolles”

“Jo no he sentit res, segur que era perquè porto sabates”

Després de compartir les sensacions, hem iniciat una proposta: realitzar una creació amb elements de la natura com pètals, pedres, fulles, espigues, vímet, branques, pinyes…

Alguns pensem en un camí, uns altres en muntanyes, laberints, escenaris, formes geomètriques… Les idees i la creativitat són infinites!

Finalment hem decidit signar la creació i alguns infants han desitjat posar un títol a la seva creació.

L’experiència ha estat sensacional i hem decidit deixar el material en al jardinet per generar la possibilitat de realitzar noves creacions en els espais d’ambients lliures.

Gràcies Elina! I gràcies no només per aquest taller que ens ha aportat moltíssim a tots i totes (infants, mestres i acompanyants) sinó també gràcies per tot el que has compartit amb tota la comunitat educativa de l’escola al llarg de tot aquest curs amb el teu voluntariat!