La setmana passada el menjador de P-3 es va omplir d’infants i famílies totes disposades a preparar un munt de panellets per la festa de la castanyada. Amb l’ajuda de les famílies, de l’Imma i la Desire es van preparar tots els ingredients i utensilis necessaris per fer la magnífica recepta.

Finalment va arribar el moment de començar a preparar la pasta pels panellets, tot i que abans alguns infants encuriosits vam voler tastar molts dels ingredients.

Seguidament vam dedicar una bona estona a xafar la patata i els moniatos i barrejar-los  amb els diferents ingredients, ametlla picada, coco, una mica de sucre i l’ingredient més desitjat … la xocolata.

Vam remenar i remenar fins  aconseguir una bona massa.

I finalment ja vam poder començar a fer formes i decorar-les amb molta cura i estima.

El resultat: un munt de panellets fets amb molt d’amor gràcies a la col·laboració i entusiasme de tots els que hi vam participar.