La vida ens regala petits moments que vistos amb els nostres ulls es fan grans, molt grans. Els adults de l’escola els observem amb passió assistint als infants en tot allò que necessiten i alhora posant aquells límits que l’activitat i el material requereix. Com aquest moment…la construcció de la nostra Haima!

Fa dies que els infants van provant a construir cabanes amb teles, pals i cordes. Aprofitant aquest racó que es va crear amb el tronc tallat de la palmera, vam demanar a la comissió de famílies del jardinet que clavessin un pal ben profund per poder muntar una haima.

Un cop vam tenir-lo preparat va arribar l’hora de començar l’obra.

Els més grans ja han adquirit l’habilitat de fer nusos i han pujat ben amunt per lligar les teles al suport.

D’altres ja volien inaugurar l’espai a mig fer i això comportava algunes limitacions d’espai i alguns perills afegits.

De sobte ha passat una cosa molt estranya. Hi havia uns infants ja instal·lats sota la lona i se’ls han posat els pèls de punta! Sembla una perruqueria! Que està passant? No ho sabem però fa molt riure. Un dia sentiran parlar de l’electricitat estàtica i recordaran aquesta vivència.

La feina estava quasi enllestida, només quedava clavar una piqueta per tal de que no sortís volant la nostra cabana.

I reforçar el suport superior per tal de que tot el conjunt quedés ben fort.

I un cop els creadors van acabar la feina van arribar altres infants per gaudir de la nova construcció.