Com bé sabien les nostres àvies i s’encarregaven de recordar-nos amb la panxa plena, o la idea de que abans o després aquesta estarà satisfeta, HI HA ALEGRIA i per tant…és treballa molt millor.

I quina millor excusa per trobar-nos un dissabte a fer feina que fer-ho al voltant d’una paelleta, o dues…

La comissió d’Agenda21 i l’AFA van fer una crida per trobar-nos el dissabte 13 d’abril a guarnir els espais exteriors de l’escola per tal de donar la benvinguda a la primavera i seguir amb el manteniment de la nostres zones exteriors.

 

01 trobada

Fustes de palets, branques d’arbres, fulles, fils, cordills, planxes, portes, lones, terra, fem, plantes, claus i maquinaria de tot tipus va passar per les mans dels i de les que aquell dia van triar com a millor opció de dissabte venir a l’escola i gaudir del sol i de la feina compartida.

02 trobada

Com que el dia ens va acompanyar, fins i tot les costureres van sortir al carrer i els seus brodats es van unir als sorolls dels estris i als càntics dels infants que voltaven alegrement per aquests espais tan quotidians per ells.

03 trobada

 

04 trobada

 

05 trobada

 

06 trobada

 

07 trobada

Mentrestant el cuiner preparava els últims detalls de les paelles. Tots teníem molta gana després de treballar i jugar tant.

08 trobada

 

09 trobada

El menjador va canviar els seus petits usuaris habituals per el conjunt de famílies que van participar en la trobada. Vam gaudir molt compartint aquest espai entre tots.

10 trobada

 

11 trobada

 

12 trobada

Els infants també van estar treballant amb molt d’esforç i interès. O potser es divertien?

13 trobada

 

14 trobada

 

15 trobada

Dins del projecte Agenda21 volem fer xarxa i hem comprat aquesta trituradora a mitges amb l’escola Pompeu Fabra del barri. Aquesta iniciativa compartida ens permetrà mantenir una relació més que estreta amb una escola veïna.

Hem aprofitat per estrenar-la en aquest dia tan especial i hem deixat el jardinet ben bonic.

16 trobada

Cap al vespre, amb la feina enllestida, ha arribat el moment de divertir-se en família.

17 trobada

 

18 trobada

Volem repetir la trobada, imaginant que serà igual que aquesta i que ens ajudarà a veure l’escola amb uns altres ulls. Un espai que no només se’l fan seu els infants sinó també les famílies.

!Fins la propera!