Durant  aquest mes de maig els infants de P4 i P5 han tingut la possibilitat d’anar a conèixer un forn de pa del barri molt especial. El Daniel Jordà junt amb el seu equip de PANES CREATIVOS ens obren cada dimarts i dimecres les portes del seu obrador per poder viure de prop l’ofici de FORNER.

1

1,5

Cada dia ens reben amb un gran somriure i amb molta il·lusió per compartir amb els infants la seva passió “fer pans creatius”.

2

Tot el procés d’elaboració és molt dinàmic i actiu.

 Després de posar davantals i samarretes curtes comença l’elaboració del pa. Primer de tot, necessitem els ingredients. El Daniel els hi va recordant quins ingredients porta el pa. El pa porta iogurt? Porta xocolata?

 03 panes creativos

Entre tots arribem a la conclusió que el pa porta farina, aigua, sal i llevat. I amb tots aquests ingredients cap a la pastadora per barrejar-los  fàcilment.

Ara que tenim la barreja a punt el Daniel ensenya als infants truquets per fer formes i pans creatius. Pans en forma de croissant, de pedra, de baguette petita, números, lletres del nostre nom…imaginació lliure per crear i la creació preparada per portar-la al forn i ser menjada.

6

6.1

6.2

8

9

Davant del forn fa molta, molta calor. Després d’esperar una estona ja estan preparats els nostres pans per portar a casa, però cremen molt. El Daniel ens dóna dos opcions esperar-nos fins que es refredin o bufar. Decidim bufar amb molta energia.

10

11

Ens acomiadem del Daniel i del seu equip. Gràcies per obrir-nos l’obrador i deixar-nos formar part de la vostra creació i passió.I tornarem aviat amb la resta de grups.

01 panes creativos

De camí de tornada observem el nostre barri, les nostres places i ens adonem que som molt a prop de la nostra escola.

Quan arribem al jardinet gaudim d’un berenar que ens acarona l’ànima i l’energia “ pa fet amb les nostres mans i un bon tros de xocolata negra”.

13.

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]