L’engranatge comença a funcionar. Cada peça col.locada de forma precisa i ajustada en aquest gran sistema que és l’escola fa que el motor d’aquesta, la nostra comunitat educativa, hagi començat a funcionar un cop més aquest nou curs amb l’ajuda i col.laboració de tots: Families, educadors, voluntariat, alumnat de pràctiques, mestres, vetlladores, acompanyants de migdia, cuinera, conserge, administrativa i, sobretot, els infants.

Totes les peces preparades i col.locades, tan sols falten ells i elles: ELS AUTÈNTICS PROTAGONISTES.

4 gats

ambient

 

8

10

El compromís i la necessitat de formació davant els nous reptes, fa que ens plantegem dia a dia MOLTES PREGUNTES, sent conscients

que aquests espais són vius i dinàmics i que les necessitas van canviant amb el pas dels anys i de la vida a l’escola.

4

 

5

I la peça clau d’aquest motor i el que ens impulsa a continuar caminant són ELS INFANTS que, amb la seva arribada, han omplert de

vida els ambients.

ambient2

 

IMG_3377

IMG_9194

També donem la benvinguda a les noves relacions que mica en mica es van coent a foc lent.

2

IMG_3214

IMG_3215

IMG_3475

 

Els retrobaments que hem viscut al llarg d’aquest dies ens han omplert el cor d’alegria i tendresa.

IMG_3333

 

IMG_3321

 

IMG_3558

Aquest engranatge, de mica en mica, va rodant gràcies a l’ajuda incondicional de les famílies de l’escola, tant de les que ja formen part des de fa uns anys, com de les noves que s’incorporen ara i amb molta il.lusió i expectació van vivint tot aquest màgic procés.

3

 

IMG_3354

Tota la intensitat d’aquest dies unida al treball de totes les persones que formem part de l’escola ens val la pena, quan compartim amb ells, els nens i les nenes, moments tan únics i especials com aquests.

6

exterior

Gràcies a tots i a totes per compartir el mateix somni.