Dies d’arribada, dies d’incertesa, dies de comiats, dies d’alegria, curiositat…
1

Els nens i nenes que comencen P-3 tenen per endavant tota una incògnita per descobrir, l’escola és per a ells un espai nou, on hi ha persones que també els resulten noves i desconegudes.

4

Ens posem al seu lloc i els entenem; en aquests moments necessiten sentir-se en un entorn conegut i sobretot estar amb aquelles persones que siguin familiars , que els acollin, on es puguin sentir segurs, confiats, protegits,… Separar-se de les famílies no es gaire fàcil i els pot provocar sentiments d’inseguretat, intranquil·litat…

11

Davant d’aquesta nova situació cada nen o nena pot reaccionar d’una manera diferent: alguns l’acceptaran de seguida, a d’altres els inquietarà i els costarà més. Tant en un cas com en un altre son manifestacions on cadascú respon a la seva necessitat i ritme individual.

6

 

10

Vivim amb il·lusió l’acollida de les noves famílies.

12

A l’escola, les famílies  tenen un lloc important i  reconegut, ja que son un dels pilars  que sostenen el projecte. Tot i que els veritables protagonistes son ells i elles: ELS INFANTS.